Tidenes bøgdefæst!

Billetter fåes kjøpt HER!

Skikkelig bøgdafest med selveste Crashville!

DJ Stig Rovik sørger for tidenes stemning før selveste Crashville entrer scenen med ei heidundrande feststemning!

DJ Stig Rovik vil også følge opp med god stemning i pausen og etter Crashville!

Pris på nett kr.350,-pr.bil på hoopla.no Pris i dør: kr.400,- (dersom ledige bill)


Om tidenes festband Crashville!

Crashville består i dag av 5 staute karar frå Ørsta på Sunnmøre. Bandet lagar fengande bygdemusikk på dialekt. Året 2021 har vore eit knallbra år for bandet med mykje ny musikk utgitt, som publikum har trykka til sitt hjerte. Dette visar godt igjen i form av konserthenvendelsar og streamingtal. Crashville skal besøke plassar frå Nord til Sør i 2022. Me gler oss til å møte alle dokke pøblar der ute.​Bandet er: Emil Skaare Sætre – Vokal/gitar Øystein Nybø – Trommer Magne Saure – Trekkspel/piano/kor Glenn Charles Huldal – Bass/kor Sigurd Kårstad Fylling – El-gitarvryket